Flux Stiri

DNA anchetează modul în care au fost cumpărate dozele de vaccin anti-COVID din România. Suspiciuni de abuz în serviciu

România va trimite 200.000 de doze de vaccin în Republica MoldovaRomânia va trimite 200.000 de doze de vaccin în Republica Moldova

  • Direcția Națională Anticorupție anchetează modul în care au fost cumpărate dozele de vaccin anti-Covid de către Guvernul condus de Florin Cîțu.
  • Există suspiciuni de abuz în serviciu.

A fost înregistrat un dosar penal privind modul în care au fost achiziţionate dozele de vaccinuri anti-COVID-19, de la declanşarea pandemiei până în prezent, anunță DNA (Direcția Națională Anticorupție).

Urmărirea penală se face in rem, existând suspiciuni de abuz în serviciu. În prezent, nicio persoană nu este considerată suspect sau inculpat.

Pe rolul DNA a fost înregistrat un dosar penal având ca obiect modalitatea de achiziționare a dozelor de vaccinuri anti-COVID19, de la declanșarea pandemiei până în prezent. Urmărirea penală se desfășoară cu privire la faptă («in rem»), respectiv abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul. Prin urmare, în acest moment, nicio persoană nu are calitatea de suspect sau inculpat.

Această etapă nu are caracterul formulării unor acuzații împotriva unei/unor persoane, ci are doar semnificația instituirii cadrului procesual care permite strângerea de probe necesare pentru a evalua dacă s-a produs ori dacă nu s-a produs vreo faptă ce ar intra sub incidență penală“, potrivit DNA.

The post DNA anchetează modul în care au fost cumpărate dozele de vaccin anti-COVID din România. Suspiciuni de abuz în serviciu appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea
Marius Leontiuc

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code