Flux Stiri

Discriminare în era Covid. O femeie a fost refuzată la gogoșerie pe motiv că era surdă

  • O americancă a fost refuzată la gogoșerie pe motiv că era surdă.
  • Filmarea în care și-a spus povestea pe TikTok are 11 milioane de views.

Discriminarea în era Covid a ajuns la cote nebănuite. O americancă a fost refuzată la o gogoșerie drive-thru pentru că era surdă, scrie Mirror.uk.

S-a întâmplat în California. Pentru că femeia era surdă, i-a cerut vânzătoarei să-și dea masca jos câteva secunde, altfel nu o poate citi pe buze. „Nu am voie. E pandemie și sunt obligată să o port“, i-a spus ea. Managerul a intervenit și a trimis-o pe clientă la plimbare. Revoltată, ea și-a spus oful pe TikTok, iar filmulețul a fost vizualizat de 11 milioane de oameni.

Cu puțin timp în urmă am fost refuzată la Dunkin’ Donuts pentru că sunt surdă. Nu știam cum să procedez, eram confuză, nu puteam auzi nimic“, a povestit femeia.

The post Discriminare în era Covid. O femeie a fost refuzată la gogoșerie pe motiv că era surdă appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea
Marius Leontiuc

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Marius Leontiuc
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

ultimele

Știri Flash

Un primar spune că în PNL lucrurile sunt grave. Bolojan: S-ar putea să ne căutăm partid!

Primarul Reșiței, Nelu Popa, a dezvăluit că în PNL lucrurile sunt grave, iar acest lucru era vizibil pentru un lider ca și Ilie Bolojan, încă din decembrie 2020.Nelu Popa a dezvăluit pentru Express de Banat că nu e exclus să se întâmple așa cum l-a ave…

Casa minunată din Feleacu, cum nu se mai construiesc! Arhitecții au fost atenți la detalii – FOTO

Casa minunată din Feleacu. Arhitecții au fost atenți la detalii – FOTO

Arafat crede că valul patru va dura până la finalul lunii noiembrie