Flux Stiri

Decizia CNSU: Barurile și cafenele rămân deschise pentru vaccinați. Persoanele cu test nu mai au parte de excepții, ci sunt tratate ca cele nevaccinate

Masca și mănuși de protecție.Masca și mănuși de protecție.

  • Virgil Popescu, ministrul interimar al Economiei: „Nu închidem pe nimeni. Premierul a spus că nu mai închidem economia”
  • Ștefan Ionescu, jurnalist Aleph News: „Veste bună pentru patroni și antreprenori: rămân deschise barurile, cafenelele, teatrele, cinematografele, piscinele”.
  • Ștefan Ionescu: „Vestea proastă pentru cei care nu s-au vaccinat, ei nu au acces în aceste locații”.

Restaurantele și terasele vor fi la fel ca școlile. Nu se mai închid când incidența Covid ajunge la 6 la mie – așa cum zicea Guvernul. Cine contrazice Guvernul? Păi tot Guvernul. Informația a apărut la emisiunea Off/On the Record cu Sorina Matei.

Virgil Popescu, ministrul interimar al Economiei: „Nu închidem pe nimeni. Premierul a spus că nu mai închidem economia”

„Eu am vorbit cu premierul și am văzut și declarația dânsului de astăzi, se rezolvă inclusiv pentru patroni. Nu înțeleg și nici premierul n-a înțeles cum s-a strecurat că dacă este peste 6 la mie să închidem și terasele. Și magazinele… Deci nu, se va rezolva sigur acest lucru. M-au sunat și pe mine patronii din Horeca, le-am spus că se rezolvă… Deci restaurantele și terasele vor fi în continuare deschise pe certificat verde, sigur că da.

Credeți-mă că am fost cu băiatul meu cel mare, acum 2 zile, într-un restaurant din centru, vizavi de minister, m-am așezat la masă, s-a așezat și el la masă, a venit un ospătar, ne-a verificat certificatul, mulțumim, și am stat foarte bine în restaurant.

Nu închidem pe nimeni. Premierul a spus că nu mai închidem economia. Deci nu vorbim de închis… Eu cred că așa va fi…Acum decizia vizavi de toate magazinele, de mall-uri, de…va fi luată în ședința următoare a Comitetului pentru Situații de Urgență”, a spus Virgil Popescu, ministru interimar al Economiei.

Ștefan Ionescu, jurnalist Aleph News: „Veste bună pentru patroni și antreprenori: rămân deschise barurile, cafenelele, teatrele, cinematografele, piscinele”

„Școlile rămân deschise indiferent de rata de incidență. Testele non-invazive, teste de salivă, pe care a fost însărcinat ministerul Sănătății să le găsească pe cele care corespund și apoi să fie achiziționate. Vor fi testați elevii, studenții , preșcolarii, cât și profesorii și educatorii.

Veste bună pentru patroni și antreprenori: rămân deschise barurile, cafenelele, teatrele, cinematografele, piscinele. Vestea proastă pentru cei care nu s-au vaccinat, ei nu au acces în aceste locații. În limita a 50% pot intra în toate aceste locații cei care sunt vaccinați sau cei care au trecut prin boală – nu mai mult de 6 luni în urmă. Dispar cei care se puteau testa și puteau demonstra. Nu mai este valabil.

În localitățile cu rată de infectare peste 6 la mie: revine masca, atât în interior și în interior. Tot în aceste localități se impun restricții de circulație după ora 20:00, până la 05:00. Sunt scutiți cei care au trecut prin boală sau cei care sunt vaccinați. Și magazinele de cartier, la ora 22:00 se închid. Dacă incidența sare peste 7.5 la mie, restricțiile se aplică și în timpul săptămânii, de luni până joi”, a explicat Ștefan Ionescu.

The post Decizia CNSU: Barurile și cafenele rămân deschise pentru vaccinați. Persoanele cu test nu mai au parte de excepții, ci sunt tratate ca cele nevaccinate appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea
Marius Leontiuc

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code