Flux Stiri

Dacian Cioloș: Am văzut că se votează pe falii politice și pe sigle de partid

Premierul desemnat a vorbit despre avizele negative pe care le-au primit miniștrii propuși.Premierul desemnat a vorbit despre avizele negative pe care le-au primit miniștrii propuși.

  • Dacian Cioloș a susținut azi o declarație de presă prin care a transmis condoleanțe în urma bilanțului negativ de covid-19 de astăzi
  • Premierul desemnat a vorbit despre avizele negative pe care le-au primit miniștrii propuși.
  • Audierea miniștrilor s-a încheiat marți seară și, în urma audierilor, Dacian Cioloș cere Parlamentului să-i voteze guvernul.

Premierul desemnat, Dacian Cioloș, afirmă că ce s-a întâmplat astăzi este un eșec al statului.

„Este un eșec de proporții al statului ce s-a întâmplat astăzi. Trebuie sa fim responsabili pentru ce s-a întâmplat azi.”, spune Dacian Cioloș.

Pe plan politic, audierile miniștrilor propuși s-au încheiat marți seară la ora 20.00. Toate propunerile au fost respinse, cu excepția lui Cătălin Drulă (Ministrul Transporturilor) care a primit aviz favorabil din greșeală.

„Am propus oameni competenti pe fiecare domeniu în parte. Noi am venit cu soluții. Ați văzut oameni responsabili. Din păcate, am văzut în audieri că se votează pe falii politice și pe sigle de partid. E greu sa avem vot pe conștiință.”, spune Premierul desemnat.

Dacian Cioloș face apel la parlamentari să treacă peste orgolii politice și să voteze mâine acest guvern.

„E un guvern gata sa își asume soluții de criză începând de mâine după-amiază. Fac apel la parlamentari să se consulte cu cetățenii în aceasta seara și mâine să dea vot acestui guvern. Șansa guvernului e data de votul parlamentarilor. Mingea e in terenul Parlamentului”, afirmă Dacian Cioloș.

The post Dacian Cioloș: Am văzut că se votează pe falii politice și pe sigle de partid appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea
Marius Leontiuc

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code