Flux Stiri

Ciolacu: Trebuiau amendați toți cei 5000 de membri PNL de la Congres, în frunte cu Iohannis

  • Toți cei 5.000 de participanți la congresul PNL trebuie amendați, „în frunte cu Klaus Iohannis” afirmă președintele PSD.
  • PNL a fost amendat cu 10.000 de lei după congresul din weekend pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID.

„Toți cei 5.000 trebuie amendați. Dacă vor să aplice legea, dacă ministrul de Interne vrea să aplice legea, toţi cei 5.000 de participanți la acel congres trebuie amendați, în frunte cu Klaus Iohannis”, declară la România TV Marcel Ciolacu.

El spune că, în caz contrar, s-ar face o nedreptate românilor.

„Nu mai avea tupeul să ceri românilor să respecte legea, când tu nu o respecți – prim-ministru, ministru, președinte, președintele Camerei (Deputaților – n.r.)”, adaugă Ciolacu.

Liderul social-democrat amintește că lucrările congresului PSD s-au ținut, în 2020, online, în condițiile în care erau 1.000 de noi cazuri.

Marcel Ciolacu spune că instituțiile statului „au stat în spatele organizării unui congres, iar guvernul a schimbat legile să se țină congresul” şi acuză o „dictatură guvernamentală”.

PNL a fost amendat cu 10.000 de lei după congresul din weekend. Sancțiunea a venit pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID. Peste 5.000 de persoane au participa la Congresul PNL, în decurs de două zile.

Lucian Bode a spus marți, întrebat de ce organizatorii congresului PNL nu au luat măsuri pentru asigurarea distanțării, că el a participat la congres în calitate de delegat, nu de organizator sau ministru de Interne.

The post Ciolacu: Trebuiau amendați toți cei 5000 de membri PNL de la Congres, în frunte cu Iohannis appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea
Marius Leontiuc

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Marius Leontiuc
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

ultimele

Știri Flash

Tudor Chirilă: Copiii plătesc ticăloșia și incompetența guvernanților

Artistul Tudor Chirilă susține că cei care plătesc pentru incompetența guvernanților noștri și a premierului, președinte Klaus Iohannis sunt copiii. ”Eu sper ca a înțeles toata lumea ca s-a găsit în sfârșit cineva care sa deconteze ticalosia si in…

Boc laudă Clujul pentru că se vaccinează: Rata de vaccinare a ajuns la 56%

Ciolacu, discuţie telefonică cu prim-ministrul desemnat / Propune ”un armistiţiu politic”

Casa minunată din Feleacu, cum nu se mai construiesc! Arhitecții au fost atenți la detalii