Flux Stiri

„Chipul sculptat al unui extraterestru, vechi de 10.000 de ani”, descoperit în munții de pe Marte. FOTO

  • Scott C Waring, din Taiwan, crede că a văzut fața unui marțian sculptată în piatră pe Marte.
  • El a comparat-o cu sculpturile președinților SUA de pe Muntele Rushmore.
  • Bărbatul crede că sculptura are o vechime de 10.000 de ani.

„Chipul sculptat al unui extraterestru, vechi de 10.000 de ani” a fost descoperit în munții de pe Marte, scrie dailystar.co.uk.

El crede că sculptura, similară cu cele ale președinților SUA din Muntele Rushmore, ar putea avea o vechime de până la 10.000 de ani, ceea ce ar putea fi o dovadă că planeta roșie a fost locuită, în trecut.

El a spus: „Am găsit figura străveche a unui extraterestru sculptată în partea de sus a muntelui. Acesta arată ca profilul lateral al unei specii extraterestre aproape asemănătoare omului.

Fața este construită de-a lungul dealului într-un mod care seamănă foarte mult cu Muntele Rushmore și cu președinții americani sculptați pe el. Din analiza uzurii suprafeței, cred că aceasta are o vechime de peste 10.000 de ani!

Această față ne oferă o idee despre cum arătau extratereștrii care au populat planeta Marte cu mult timp în urmă. Ei erau în mod clar inteligenți, deoarece au sculptat această față pe munte. Este o dovadă incontestabilă că au existat ființe raționale pe Marte.”

The post „Chipul sculptat al unui extraterestru, vechi de 10.000 de ani”, descoperit în munții de pe Marte. FOTO appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea
Marius Leontiuc

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code