Flux Stiri

Bafta anunță nominalizările pentru 2023. Rising Star, cu doi favoriți din Sex Education pe listă

  • Emma Mackey și Aime Lou Wood se numără printre cei care au primit o nominalizare.
  • Nominalizații pentru acest premiu, aflat acum la cea de-a 18-a ediție, au fost anunțați pe 17 ianuarie.
  • Nominalizații au fost selectați de un grup de jurați din industrie.

Bafta a anunțat cei cinci nominalizați pentru premiul Rising Star Award din acest an, iar două dintre vedetele comediei pentru adolescenți Sex Education de la Netflix au fost nominalizate.

Nominalizații pentru acest premiu Bafta, aflat acum la cea de-a 18-a ediție, au fost anunțați pe 17 ianuarie în cadrul unei conferințe de presă la Hotelul Savoy din Londra, înaintea ceremoniei Baftas 2023, care va avea loc duminică, 19 februarie.

Aimee Lou Wood și Emma Mackey, care le interpretează pe prietenele Aimee și Maeve în Sex Education, s-au numărat printre nominalizați. Naomie Ackie (Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody) a primit, de asemenea, o nominalizare, la fel ca Sheila Atim din The Woman King și Daryl McCormack din Good Luck to You, Leo Grande.

Nominalizații au fost selectați de un grup de jurați din industrie, printre care se numără actorii Hayley Atwell, Joe Cole și Jason Flemyng, precum și o serie de celebri directori de casting, producători și experți din industrie.

Reacționând la această veste, Mackey, care a fost intervievat de The Independent pentru seria de interviuri Rising Stars în 2020, a declarat: „Am fost ales pentru a fi un actor de succes. A fi capabil să spun povești și să fac filme este deja o astfel de binecuvântare. Să fiu nominalizat alături de acești actori minunați și pentru noi toți să fim remarcați de o instituție atât de respectată și inspirată este într-adevăr foarte umilitor.”

The post Bafta anunță nominalizările pentru 2023. Rising Star, cu doi favoriți din Sex Education pe listă appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 11 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code