Flux Stiri

Antivacciniştii mărşăluiesc prin centrul Bucureştiului. Manifestanţii flutură steaguri tricolore

Un protest faţă de noile restricţii care vor intra în vigoare începând de luni are loc duminică seară, în centrul Capitalei.

Manifestanţii, care poartă pancarte şi flutură steaguri tricolore, s-au adunat la Universitate, după care au pornit în marş spre Ministerul Sănătăţii.

La minister au staţionat câteva minute, apoi şi-au continuat marşul spre Guvern.

Protestul a fost anunţat de câteva zile pe reţelele sociale.

Este un protest declarat în prealabil. Este început la Universitate şi cu marş către Ministerul Sănătăţii. Organizatorul a declarat 100 de persoane participante. Nu sunt incidente până la momentul acesta. Nu avem o estimare cu privire la numărul de participanţi pentru că nu avem atribuţii în acest sens„, a precizat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, căpitan Alexandru Iacob.

The post Antivacciniştii mărşăluiesc prin centrul Bucureştiului. Manifestanţii flutură steaguri tricolore appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea
Marius Leontiuc

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code