Flux Stiri

Andy Murray și-a pierdut verigheta într-un mod bizar. „Am fost un idiot. A fost o idee groaznică”

Andy MurrayAndy Murray

  • Andy Murray a cerut ajutorul fanilor pentru a-și găsi verigheta pe care o legase de șiretul pantofilor sport.
  • Cineva i-a furat pantofii sport lăsați la uscat afară.
  • Scoțianul i-a rugat pe fani să-l ajute.

Andy Murray s-ar putea să nu se afle în cea mai bună situație cu frumoasa lui soție, Kim Sears. Triplul campion de Slam a postat pe Twitter un mesaj destul de curios, în care spune că inelul său de nuntă i-a fost furat într-un mod destul de neobișnuit la Indian Wells.

El și-a lăsat pantofii de tenis sub mașină pentru a se usca, dar a uitat că obișnuiește să-și lege verigheta de șireturi. Rezultatul este că cineva a furat pantofii și verigheta lui Andy.

Fostul nr. 1 mondial a publicat acest videoclip în care le cere fanilor săi să-l ajute să recupereze verigheta.

Încălțările mele de tenis erau cam transpirate și cam urât mirositoare, așa că am decis să le las la aer, la uscat. Și cum nu am balcon în cameră, m-am gândit să le las sub mașină, să se usuce peste noapte. De obicei îmi leg verigheta de șiret, pentru că nu pot juca cu ea pe deget. Așa că verigheta a dispărut și ea. Acum sunt acasă și încerc să o găsesc. Dacă mă puteți ajuta, aș fi foarte fericit”, a explicat sportivul. 

„Am fost un idiot. A fost o idee groaznică. Nici nu mai e nevoie să vă zic că cei de acasă sunt supărați”, a adăugat sportivul.

The post Andy Murray și-a pierdut verigheta într-un mod bizar. „Am fost un idiot. A fost o idee groaznică” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea
Marius Leontiuc

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code