Flux Stiri

Americanii au fantezii sexuale cu persoanele pe care le urăsc

  • Unul din trei americani recunoaște că are fantezii sexuale cu o persoană pe care o urăște. Procentul este mai mare în rândul bărbaților decât al femeilor.
  • În general, scenariile imaginate includ dominația și sadismul, iar persoana respectivă simte că are control sau putere asupra celui sau celei pe care o urăște.
  • Experții spun că aceste fantezii reprezintă și o formă de sadomasochism.

Unul din trei americani recunoaște că are fantezii sexuale cu o persoană pe care o urăște. Procentul este mai mare în rândul bărbaților decât al femeilor. În general, scenariile imaginate includ dominația și sadismul, iar persoana respectivă simte că are control sau putere asupra celui sau celei pe care o urăște. Experții spun că aceste fantezii reprezintă și o formă de sadomasochism.

La relații de dragoste – ură intră și cuplul Amber Heard – Johnny Depp. După ce s-au dat reciproc în judecată pentru defăimare și s-au acuzat de violență domestică, cei doi pare că au încă sentimente unul pentru celălalt. Cel puțin așa susține actrița, într-un interviu pentru moderatoarea Savannah Guthrie de la NBC News.

The post Americanii au fantezii sexuale cu persoanele pe care le urăsc appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code