Flux Stiri

Amenzi false trimise șoferilor pentru depășirea vitezei. Cum funcționează înșelătoria în numele Poliției Române

razie a politistilor in bucuresti pe timpul noptii.razie a politistilor in bucuresti pe timpul noptii.

  • Mai mulți șoferi români au primit prin e-mail notificări „privind o contravenție în trafic”.
  • Aceștia au fost informați sancțiunea a fost emisă pentru depășirea vitezei legale și li s-a cerut să plătească amenda online.
  • Poliția Română atrage atenția că este vorba de o înșelătorie și avertizează românii să nu dea curs unor astfel de solicitări.

De pe o adresă de e-mail ce pare a fi a Poliției Române vine o „amendă electronică”. Șoferii sunt informați că au fost sancționați în trafic și că pot plăti online jumătate din contravaloarea amenzii.

Într-o postare pe pagina de Facebook, reprezentanții Poliției Române atrag atenția că este vorba de un nou tip de înșelăciune.

Acest e-mail nu este emis de Poliția Română! Este doar un nou tip de înșelăciune! Nu dați curs unor astfel de solicitări și verificați orice foarte bine, înainte de a introduce online datele bancare!„, transmite Poliția Română pe Facebook.

The post Amenzi false trimise șoferilor pentru depășirea vitezei. Cum funcționează înșelătoria în numele Poliției Române appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea
Marius Leontiuc

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code