Flux Stiri

Alexandru Rafila dezvăluie ce trebuie să facem pentru a opri pandemia: „Este nevoie de o lună de solidaritate”

Rafila: Dacă ar trebui să încalc crezul profesional sau moralitatea, aş renunţa la calitatea de membru PSDRafila: Dacă ar trebui să încalc crezul profesional sau moralitatea, aş renunţa la calitatea de membru PSD

Este necesară o lună de solidaritate pentru oprirea pandemiei, spune, sâmbătă, deputatul PSD, Alexandru Rafila. Medicul crede că solidaritatea trebuie să implice vaccinarea şi înţelegerea faptului că fiecare dintre noi este parte a acestui efort.

Deputatul PSD spune că mai mult ca oricând, pentru români e important să fie toţi împreună.

Este un moment crucial, dar sper să încheiem aceste momente de criză – sanitară şi politică – cât mai repede. Cred că este necesară o lună de solidaritate pentru oprirea pandemiei, pentru oprirea deceselor în România, o solidaritate naţională care să implice două lucruri extrem de importante: vaccinarea şi înţelegerea faptului că fiecare dintre noi este parte a acestui efort”, scrie Alexandru Rafila pe Facebook.

Medicul este de părere că măsurile care vor fi stabilite pentru reducerea transmiterii trebuie nu doar trebuie respectate, ci şi să încercăm să-i convingem pe cei din jurul nostru să le aplice.

Dacă această lună va fi încununată de succes, o să putem sărbători pe 1 decembrie Ziua Naţională în condiţii mult mai bune”, mai spune Rafila.

The post Alexandru Rafila dezvăluie ce trebuie să facem pentru a opri pandemia: „Este nevoie de o lună de solidaritate” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea
Marius Leontiuc

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code