Flux Stiri

Alertă cu plan roșu în această seară pe Aeroportul din Iași

  • Un avion cu peste 100 de pasageri a avut probleme la trenul de aterizare.
  • Aeronava a aterizat fără probleme.
  • Autoritățile au declanșat planul roșu pentru a fi pregătiți de un dezastru în cazul în care avionul avea probleme majore la aterizare.

Marți seara, o aeronavă ce transporta mai mult de 100 de pasageri, ce venea de la Eindhoven, a întâmpinat dificultăți la trenul de aterizare. Autoritățile au declanșat planul roșu pentru intervenție.

Potrivit ISU Iași, autoritățile au fost anunțate că o aeronavă Wizz Air, care venea de la Eindhover, cu 100+6 pasageri, avea probleme la trenul de aterizare.

La 19.25, autoritățile au activat Planul Roșu de intervenție. La Aeroport au fost trimise 16 autospeciale SMURD şi două de la Serviciul de Ambulanță.

Conform pompierilor din Iaşi, la ora 19.35, aeronava a aterizat fără probleme. Niciun pasager nu a avut nevoie de îngrijire medicală.

După alte 5 minute, planul roșu a fost dezactivat.

The post Alertă cu plan roșu în această seară pe Aeroportul din Iași appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea
Marius Leontiuc

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Marius Leontiuc
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

ultimele

Știri Flash

Vedeta care s-a întors la serviciu după o lună de la naștere: ”Nu îmi pot permite să stau doi ani acasă”

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, a surprins pe toată lumea, după ce a anunțat pe Instagram că s-a întors la muncă. ”Eu nu îmi permit să stau doi ani acasă cu bebelușul, trebuie să mă întorc la job. Dacă stau acasă doi ani, pe urmă gata, a…

Un primar spune că în PNL lucrurile sunt grave. Bolojan: S-ar putea să ne căutăm partid!

Casa minunată din Feleacu, cum nu se mai construiesc! Arhitecții au fost atenți la detalii – FOTO

Casa minunată din Feleacu. Arhitecții au fost atenți la detalii – FOTO