Flux Stiri

Aeroporturile din Europa cedează. Mai multe zboruri anulate și întârziate ca niciodată

  • Aeroporurile din Europa se aglomerează tot mai mult, pe zi ce trece. Numărul de zboruri anulate și întârziate în lunile de vară este mai mare ca niciodată.
  • Aeroportul Heathrow, cel mai aglomerat aeroport din Marea Britanie şi unul dintre cele mai mari din Europa, nu mai suportă fluxul de călători.
  • Până la sfârşitul lunii august, Lufthansa va anula alte 2.000 de zboruri pe aeroporturile din Frankfurt pe Main şi München, din cauza lipsei de personal.

Aeroporurile din Europa se aglomerează tot mai mult, pe zi ce trece. Numărul de zboruri anulate și întârziate în lunile de vară este mai mare ca niciodată.

Aeroportul Heathrow, cel mai aglomerat aeroport din Marea Britanie şi unul dintre cele mai mari din Europa, nu mai suportă fluxul de călători.

Până la sfârşitul lunii august, Lufthansa va anula alte 2.000 de zboruri pe aeroporturile din Frankfurt pe Main şi München, din cauza lipsei de personal. Acesta este deja al treilea val de anulări în această vară: compania a eliminat iniţial 3.000 de zboruri pentru lunile iulie august, eliminând încă 700 până pe 14 iulie, potrivit postului german de televiziune Zdf. M

The post Aeroporturile din Europa cedează. Mai multe zboruri anulate și întârziate ca niciodată appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code