Flux Stiri

Adrian Marinescu: „Trebuie să rămânem calmi. Se apropie sfârșitul pandemiei”

  • Adrian Marinescu a fost invitatul lui Marius Tucă în emisiunea „Marius Tucă Show”.
  • Adrian Marinescu: „Mi-aș dori ca fiecare cameră de gardă să aibă anticopri monoclonali”.
  • Marinescu: „Nu dispare coronavirusul, dar să ajungem cu viața la normalitate fără presiuni”.

Adrian Marinescu a fost invitatul lui Marius Tucă în emisiunea „Marius Tucă Show” de la Aleph News.

Adrian Marinescu a explicat că valul patru al pandemiei de coronavirus nu ne-a atins doar pe noi, românii, ci a pătruns în întreaga Europă, chiar și în toată lumea.

„Ține și de moment. La noi, vara a fost mai liniștită și la alții invers. Există o țară din Europa pe care să o luăm drept exemplu? Cu lucruri clare pe care le-a făcut și le-am fi căut și noi?”, a spus Adrian Marinescu.

Adrian Marinescu, despre anticorpii monoclonali

Mai multe țări europene au accesat programul de achiziționare a anticorpilor monoclonali. Ce face România în acest caz.

„Normal că cerem. Este un lucru care se face centralizat, la fel cum s-a întâmplat și cu restul de medicamente. Sper să se întâmple în curând pentru că ar face diferența.

De exemplu, dacă cineva este la camera de gardă, vulnerabil, în prima zi sau a doua zi totul este bine. Faci un CT și totul este ok. Dar ar putea să evolueze prost în următoarele zile și atunci trebuie să vii cu ceva care să prevină. Dacă a apucat să se infecteze și nu este vaccinat, anticorpii monoclonali ar putea fi o soluție”, a explicat Marinescu.

Marinescu mai spune că se administrează și medicamentul Remdesivir, „în primele 10 zile, în special”.

„Mi-aș dori ca fiecare cameră de gardă să aibă anticopri monoclonali. Vine pacientul, te duci la camera de gardă, primești anticorpi monoclonali, te întorci acasă. Procentul este mare și mulți nu știu că sunt vulnerabili”, a mai spus medicul.

Adrian Marinescu: „Trebuie să rămânem calmi. Se apropie sfârșitul pandemiei”

Întrebat ce avem de făcut în continuare, Adrian Marinescu spune că ar trebui să rămânem calmi pentru că „se apropie sfârșitul pandemiei. Din primăvară, vreau să fie o conviețuire. În acest moment, unii conviețuiesc, cei vaccinați și cu imunitate bună. Ceilalți sunt în câmp de luptă. Nu dispare coronavirusul, dar să ajungem cu viața la normalitate fără presiuni”.

The post Adrian Marinescu: „Trebuie să rămânem calmi. Se apropie sfârșitul pandemiei” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea
Marius Leontiuc

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code