Flux Stiri

Actriţa Oana Pellea are COVID: Traversez o formă uşoară, mă felicit că m-am vaccinat

oana pellea zambindoana pellea zambind

  • Oana Pellea a anunțat miercuri seară că are COVID-19. Traversez o formă uşoară, mă felicit că m-am vaccinat, a spus actriţa.
  • În urmă cu o săptămână, Oana Pellea a anunţat că se autoizolează deoarece intrase în contact cu o persoană infectată.

Oana Pellea a dezvăluit faptul că testul PCR a ieşit pozitiv infirmând rezultatul testului rapid făcut anterior.

„Sunt vaccinată cu ambele doze. Acum exact o săptămâna am luat hotărârea să mă autoizolez după ce am intrat în contact cu o persoană suspectă a fi pozitivă Covid19. Mi-am suspendat un spectacol. Am oprit repetiţiile. Am anunţat teatrele. Presa a scris: “Oana Pellea, decizie incredibilă luată din cauza Covid-19. Actriţa a făcut anunţul neaşteptat”. Nu era nimic incredibil. Nimic neaşteptat! Era o decizie responsabilă… E o decizie pentru care mă aplaud din tot sufletul! Mi-am făcut teste rapide rezultat NEGATIV. Astăzi am primit rezultatul PCR – POZITIV. Mi-aş fi pus în pericol colegii şi pe cei cu care aş fi intrat în contact”, a explicat Oana Pellea.

Actriţa a mai spus că are o formă uşoară a bolii.

„Traversez o formă uşoară. Nu vreau să mă gândesc cum mi-ar fi fost fără vaccin! Voi rămâne în izolarea impusă de lege. Aveţi grija de voi şi de cei de lângă voi! Sănătate tuturor! Nu dau sfaturi nimănui, dar mă felicit că m-am vaccinat”, a precizat Oana Pellea.

Săptămâna trecută, actriţa a anunţat că se izolează după ce a intrat în contact cu o persoană infectată. Este vorba despre responsabilitate, am anunţat Teatrul Bulandra şi ofer scuze spectatorilor care au cumpărat bilete pentru spectacolul „Scaunele” din 10 octombrie, a spus atunci Oana Pellea.

The post Actriţa Oana Pellea are COVID: Traversez o formă uşoară, mă felicit că m-am vaccinat appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea
Marius Leontiuc

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code